16 May 2024

mint fillm office is op zoek naar een documentaire productieleider. Het komende half jaar gaan verschillende grote documentaires van start en we willen in gesprek met freelance producers. Neem contact op met Menna op menna@mintfilm.nl.



Mensen met een multiculturele achtergrond of divers in achtergrond worden expliciet gevraagd te solliciteren.



mint film office is een productiehuis voor documentaires in Rotterdam. We zijn een klein huis en produceren per jaar een select aantal documentaires. Het zijn films waarin urgente verhalen in een uitgesproken vorm gevisualiseerd worden en die in vorm en visie culturele en sociale kwesties scherp becommentariëren. mint is de producent van prijswinnende documentaires als ‘Nu verandert er langzaam iets’ en All you see van Niki Padidar; openingsfilm van IDFA 2022 en winnaar van de 2023 DDG award documentaire. We voelen ons verbonden met Rotterdam en streven er naar om een bijdrage te leveren aan een onderscheidend, inspirerend en inclusief filmgemeenschap in de stad.



In 2022 is mint2 opgericht. mint2 produceert alles behalve documentaires. Hun meest recente producties zijn de korte film Fantoomwijk van Ravi Sandberg, in 2022 winnaar van de IFFR RTM Pitch, en Mooier als je lacht de film, een driedelige muziekfilm van Sophie Straat en Flo Meijer.


unmute / restart