24 June 2022

mint film office heeft plek voor een productie coördinator.



WERK
Algemene coördinatie: Je bent verantwoordelijk voor het runnen van de office en zorgt dat iedereen probleemloos zijn werk kan doen. Je bedenkt en implementeert systemen die het produceren makkelijker maken. Daarnaast ben je aanwezig bij de wekelijkse productievergadering, hou je overzicht over de lopende projecten en spring je bij waar nodig.



Zakelijke coördinatie: Je bent (mede)verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de zakelijke kant van het bedrijf. Zo organiseer je de jaarlijkse bestuursvergadering en zorgt dat alle nodige documenten aanwezig zijn. Verder ben je (mede)verantwoordelijk voor het maken van de contracten in samenwerking met onze jurist en ondersteun je de financiële administratie.



Productionele ondersteuning bij projecten in ontwikkeling of productie: Je helpt de uitvoerend producent bij het voorbereiden van draaidagen, zorgt voor een goede afhandeling van deze draaidagen en de uitwisseling van het materiaal. Je ondersteunt de aanvragen van documentaires bij omroep en fondsen en hebt kennis van begrotingen en de financiele bewaking van producties.



Uitbreng en publiciteit van afgeronde projecten: je denkt samen met de regisseur en uitvoerend producent na over een gepaste uitbreng-strategie en leeft deze na. Je bent verantwoordelijk voor festival inzendingen en/of verkoop van de film op VOD/DVD. Je bent op de hoogte van deadlines binnen de industrie en zorgt dat er geen kansen gemist worden.



JIJ
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je moet ervaring hebben in een vergelijkbare coördinerende functie. Het is een voordeel als je ervaring hebt in de documentaire- of filmindustrie, als je de werkwijze van omroepen en fondsen kent, als je ervaring hebt met het maken van begrotingen en het bewaken van de financiën van lopende producties.



Je bent goed in het bedenken van systemen en ervoor zorgen dat de mensen en de systemen goed op elkaar afgestemd zijn én blijven. Je neemt initiatief, maakt keuzes, denkt vooruit en bent zelfstandig.



Je bent woonachting in of in de buurt van Rotterdam.



mint vindt het belangrijk dat je ruimdenkend bent, scherp, zelfstandig, georganiseerd, leergierig, pro-actief en discreet. Het is fijn als je flexibel bent en sociaal.



In het algemeen vinden we het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in nationale en internationale maatschappelijke ontwikkelingen en politiek, dat je kranten en tijdschriften leest en het nieuws kent.



mint film office is een klein en niet hiërarchisch bedrijf waar iedereen wordt gestimuleerd mee te denken en zich te ontwikkelen. Deze functie is een kans om te werken in een inspirerende en leerzame omgeving. Je werkt in een team met mensen die zeer ervaren en creatief zijn. Onze projecten zijn zowel nationaal als internationaal en meerdere malen onderscheiden.



mint film office is gevestigd in het centrum van Rotterdam en je zal ook daar werken. Het gaat in eerste instantie om een parttime functie (16 – 24 uur per week) op freelance basis. Je krijgt een marktconforme vergoeding.  



mint film office streeft naar een inclusief en divers team. Mensen met een bi-culturele achtergrond worden expliciet gevraagd te solliciteren. We hebben geen voorkeur voor politieke gezindheid, maar openheid ten opzichte van andersdenkenden is een vereiste. 



Geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar Anjet Blinde anjet@mintfilm.nl. De oproep sluit op 4 juli 2022.


previous / next image ( of )